Maak een stijlvolle ondiepe gangkast en schoenenkast als kapstok, door Jelmer

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Jelmer

Jelmer

NL

Bovengemiddeld

2 minuten

Inspiratie voor je gang: de multifunctionele gangkast en schoenenkast van Jelmer

Ben je op zoek naar een praktische en tegelijkertijd stijlvolle oplossing voor je gang? Laat je inspireren door het DIY project van Jelmer: een ondiepe gangkast en schoenenkast gecombineerd met een kapstok, uitgevoerd in een rustgevende donkergroene tint.

Het ontwerp en de realisatie

Met behulp van hout op maat gezaagd door TOSIZE.ie heeft Jelmer een op maat gemaakte opbergoplossing gerealiseerd. De gangkast is ontworpen om efficiënt ruimte te benutten, en biedt plek voor jassen, schoenen en zelfs een stofzuiger. De slimme indeling en de strakke lijnen zorgen voor een rustige en geordende uitstraling.

Details die het verschil maken

De gangkast is niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. De donkergroene afwerking geeft een moderne en toch tijdloze uitstraling, terwijl de zwarte kapstokhaken een sterk visueel contrast bieden. Deze kleurencombinatie past perfect in diverse interieurstijlen, van modern tot klassiek.

Waarom deze gangkast ideaal is voor jouw huis

Dit meubel past perfect in de gang vanwege zijn ondiepe ontwerp, wat betekent dat je nog voldoende ruimte overhoudt om vrij door de gang te bewegen. De gang is immers de eerste indruk van je huis en met deze gangkast zorg je voor een opgeruimde en gastvrije entree.

De voordelen van zelf maken

Door zelf deze gangkast en schoenenkast te maken, heb je de volledige controle over de afmetingen en materialen. Dit betekent dat je kunt besparen op kosten en een meubelstuk kunt construeren dat perfect aansluit bij jouw wensen en de beschikbare ruimte.

De stijl van Jelmer's meubelstuk

Het eindresultaat is een meubelstuk dat minimalistisch design combineert met maximale functionaliteit. De effen oppervlakken en het slimme gebruik van ruimte weerspiegelen een modernistische stijl die naadloos aansluit bij de hedendaagse interieurtrends.

De kwaliteiten van MDF Gegrond 18 mm

Het project is vervaardigd uit MDF Gegrond 18 mm, wat bekend staat om zijn stevige en strakke afwerking. Deze houtsoort is ideaal voor het schilderen, omdat de grondlaag al is aangebracht, wat betekent dat je minder tijd kwijt bent aan voorbereidend werk en direct kunt beginnen met het aanbrengen van de kleur van je keuze.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jelmer en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

428,47 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken