Schoenenkastje tussen twee muren, perfect op maat, door Bert

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Bert

Bert

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

In een nis met een raam in een slaapkamer stonden schoenen in een los rekje, afgedekt met een laken, opgestapeld. Daarvoor heb ik een schoenenkastje gemaakt.

Schoenenkast in een nis

Het kastje bestaat uit 4 legplanken van hout, 2 deurtjes van MDF en een bovenplank van MDF. Onder de onderste legplank zijn 2 latten van 2cm dik onder de plank geschroefd. Deze plank ligt op de vloer. De overige 3 planken liggen op hoekijzertjes die vast gezet zijn in de bestaande muur. De achterwand, die niet echt nodig was, is gemaakt van hardboard afgewerkt met een witte coating. De achterwand wordt op z'n plaats gehouden door de legplanken. De bovenplank van MDF ligt op de bestaande vensterbank en op 2 hoekijzertjes aan de voorkant. De deurtjes zijn bevestigd aan 2 latten die op de muur geschroefd zijn. De scharnieren zijn RVS pianoscharnieren. De deurtjes worden afgesloten met magneetslotjes. Op de deurtjes zitten 2 RVS knopjes.

De afmetingen van het kastje

Hoogte 76,8 cm, breedte 85,8 cm, diepte 51,1 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Bert en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

183,57 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken