Schoenenkast opgeknapt met eiken panelen, door Rowan

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

rowan

rowan

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Wij wilden onze vele schoenen een mooi plekje geven in huis. Aangezien het een niet al te grote ruimte is, hebben we onze huidige kapstok van de muur gehaald. Op de lege wand hebben we met eikenhout en zwarte stijger buizen een nieuwe opbergruimte gecreëerd.

Maak je eigen schoenenkast

Eikenhout online besteld bij OPMAATZAGEN.nl en zwarte stijger buizen bij een andere partij online besteld.De witte plankdragers zijn van de IKEA.


Na alles binnen te hebben gekregen, hebben we de eikenplanken eerst in de olie gezet, aangezien er schoenen op staan moet het makkelijk af te nemen zijn met een vochtig doekje. Vervolgens hebben we de plankdragers eerst aan de planken gemonteerd en stuk voor stuk opgehangen om elke een hoogte te geven van 17,0 cm. Als laatste is de bovenste opberg plank vast gemaakt.

Schoenenkast die past

30,0*50,0cm

40,0*140,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van rowan en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

1935,07 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken