Ruime kastplanken in kelder van MDF zwart, door Pieter

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Pieter

Pieter

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving

In onze kelder heb ik met 22 mm door en door zwart MDF ruime kastplanken gemaakt. De ene plank is 90 cm diep en de andere 60 cm diep. Ik heb ze op een zwart gepoedercoat frame gelegd. Ze zijn beide 122 cm breed dus dit geeft een zee van ruimte. Aan de voorzijde heb ik er kleine facetjes aan laten maken. Helemaal top dus !

Legplanken van MDF zwart

Met een aluminium systeem heb ik 2 "tafels"gemaakt. De aluminium poten zijn 8 x 8 cm en deze zijn verbonden, met speciale klemsets, met aluminium liggertjes ( deze zijn 46 mm hoog) uit hetzelfde systeem. Door deze constructie worden de MDF platen dus geheel rondom gesteund. Een prachtig degelijke constructie die enorm veel gewicht kan hebben. De bovenste constructie staat bovenop de onderste. Het hele zware materiaal staat gewoon op de grond. Een zee van extra ruimte dus !

De afmetingen van het project

122,0 cm breed en resp. 60,0 en 90,0 cm. diep

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Pieter en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

247,93 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken