Nieuwe planken op de stellingkast van OSB 3, door Nikolai

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Nikolai Vladimirovich

Nikolai Vladimirovich

NL

Heel makkelijk

2 minuten

Omschrijving van Nikolai

Ik heb nieuwe planken op de stellingkast geplaatst. De oude waren gemaakt van ongeschikt MDF van lage kwaliteit en er begon al snel schimmel op te ontstaan. Ik denk dat de sporen er al waren omdat het overige hout en MDF in mijn schuur volledig schimmelvrij waren. Op de OBS-werktafel die ik had, zat ook helemaal geen schimmel, dus besloot ik om ook planken van dunner (9 mm) OSB te maken. Ik had ook aan andere materialen gedacht, maar die waren duurder en ik wist soms niet zeker of ze wel tegen het vocht zouden kunnen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik heb de oude planken/platen opgemeten en nieuwe besteld met een vergelijkbare maat (een paar millimeter kleiner om zeker te zijn dat ze goed passen). Ik was verbaasd over de kwaliteit van de gesneden platen die ik ontving, die precisie had ik niet kunnen bereiken met het eenvoudige gereedschap dat ik heb, en de prijs was goed. Helaas vergat ik 1 bord te tellen en bestelde ik 9 in plaats van 10 borden. Nu wordt het bestellen van één extra bord te duur. Tel dus 2 keer voordat je bestelt.

Afmetingen van mijn DIY project

9 planken 89,4 x 39,1 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Nikolai Vladimirovich en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

45,60 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken