Planken in nis woonkamer, door Wes

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Wes

Wes

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Heb jij ook een nisje waar je graag op maat gemaakte houten planken in wilt hebben? Bij deze klus is er gebruikt gemaakt van Vuren timmerpaneel. Een variant die veel gebruikt wordt vanwege het lichtgewicht en de uitstraling met de mooie nerf. Wij zagen het graag voor je op maat, in het materiaalsoort wat in jouw interieur past! 

Omschrijving van Wes

Voor een nis in onze woonkamer waren wij op zoek naar een bedrijf waar je planken op maat kon krijgen. Je kan nis planken elders ook wel kant-en-klaar bestellen alleen kost dat € 500,- meer.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Voor een nis in onze woonkamer waren wij op zoek naar een bedrijf waar je planken op maat kon krijgen. Je kan nis planken elders ook wel kant-en-klaar bestellen alleen kost dat €500 meer. Met een frees van de Lidl en de planken van opmaatzagen.nl is het resultaat hetzelfde (of zelfs beter). De planken zijn op de millimeter te bestellen en waren binnen enkele werkdagen binnen en alle drie strak verpakt. Kortom, wij zijn zeer tevreden.

Afmetingen van mijn DIY project

177,0 cm x 129,5 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Wes en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

307,89 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken