OSB in je interieur, Bianca laat zien hoe!

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

B

B

NL

Gemiddeld

2 minuten

We zien OSB steeds vaker terug in interieurs: kasten, wandplanken, banken, noem maar op. Deze veelzijdige houtsoort is de eye-catcher in huis! Bianca, ook wel bekend als @thehome.and.fluff, laat zien hoe je OSB kan inzetten voor het maken van een kamerbrede bank. Ook geeft ze inspiratie voor het stijlen van OSB in een romantische interieur setting, lees snel verder hoe Bianca dit heeft aangepakt!

Het skelet van de bank

Wanneer je voor een grote opbergbank gaat, wil je natuurlijk zeker weten dat deze enig gewicht kan dragen. Bianca heeft hiervoor een skelet gemaakt van vuren latten.

Tip! Omdat de bank dient als decoratie en opbergstuk, heeft Bianca gekozen voor een relatief simpele basis. Mocht je de bank intensief willen gebruiken als zitgedeelte, dan adviseren wij ter versteviging om meerdere vuren latjes te plaatsen in het skelet. Zo voorkom je dat het hout gaat doorzakken en heb je er het langste plezier van!

Ga voor een klepbank van OSB!

OSB is naast een robuust, stoer plaatmateriaal ook nog eens super duurzaam! Het materiaal is namelijk gemaakt van samengeperste houtsnippers die anders afval zouden zijn. OSB is een sterke houtsoort die niet of bijna niet kromtrekt onder invloed van vocht: ideaal! Maak ook jouw interieur compleet met een uniek meubel van OSB.

Bestel OSB plaatmateriaal

De puntjes op de i

Het meubel is gemonteerd en klaar om gedecoreerd te worden. Wat heeft Bianca dit mooi gedaan! Naast dat OSB vaak wordt ingezet in industriële interieurs, bewijst Bianca hoe veelzijdig het materiaal is. Ook in een Scandinavisch, romantisch interieur komt het materiaal goed tot zijn recht. Fijne neutrale, lichte tinten in combinatie met natuurlijk elementen als pampasgras of planten geven deze houtsoort nog meer sfeer.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van B en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

295,30 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken