Vervangen van plaatwerk bestaande aanhanger met betonplex, door Gertjan

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Gertjan

Gertjan

NL

Gemiddeld

1 minuut

In dit DIY project laat Gertjan zien hoe zijn oudere aanhanger als nieuw heeft gemaakt. Hiervoor heeft hij online op maat gezaagd betonplex antislip besteld. Dat maak klussen een stuk eenvoudiger en je kan direct starten. 

Omschrijving van Gertjan

De beplating van onze aanhanger was erg rot, daarom alles opgemeten, nieuwe platen op maat besteld, oude gedemonteerd en nieuwe beplating geplaatst en afgekit.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Eerst alle platen, bodemplaat en zijwanden, opgemeten, nieuwe op de juiste maat besteld. De vloer was 15mm deze vervangen voor 18 mm betonplex (de totale lengte van de aanhanger icm minimale ondersteuning vond ik te mager) en vervolgens vastgekit met MS-polymeerkit en slotbouten (ipv schroeven) de wanden waren 12 mm wit betonplex, dit ook weer zo besteld ivm gewicht, deze ook vastgekit met polymeerkit en slotbouten, alle randen afgekit (binnen en buitenkant) hierna het hang en sluitwerk opnieuw aangebracht.

Afmetingen van mijn DIY project

Maten van de aanhanger.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Gertjan en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

531,81 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken