Sfeervolle vensterbanken van massief beuken, door Kasper

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Kasper

Kasper

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Met de renovatie van onze woonkamer hebben we voorzetwanden geplaatst. Daardoor zijn de muren breder geworden en paste de oude vensterbanken niet meer op hun plek. Daarom hebben we massief beuken vensterbanken besteld bij OPMAATZAGEN.nl. We waren eerst van plan de vensterbanken wit te schilderen, maar we vonden het hout zo mooi dat we toch gekozen hebben voor een matte vernis. We zijn erg tevreden met het resultaat!

Kleine aanpassing, groot effect!

De kozijn breedtes waren verschillend, dus hebben we planken van verschillende breedtes besteld. Op het uitstekende deel hebben we een rond randje van 3mm radius gefreesd. Daarna hebben we ze met purschuim vastgezet. De stukadoor heeft er netjes tegenaan gewerkt. De naden met het raamkozijn en de muren hebben we met acrylaat kit afgewerk. Tot slot hebben we het twee keer afgelakt met transparante vernis. Daarmee komt de houtkleur sterker naar voren. Afwerken voor het stuken is aan te raden, maar wij wilden alle opties open houden qua afwerking.

De afmetingen van de vensterbank

4,0x30,0x115,0cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Kasper en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

308,13 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken