Schuine wand voorzien van opbergboxen, door Dennis

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Dennis

Dennis

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Om een oplossing te maken voor de schuine wand en efficiënt gebruik vd ruimte heb ik drie bakken gemaakt die netjes passen en die tegelijk de ruimte netjes afsluiten.

Opbergbakken op maat

Via de website hout besteld zoveel mogelijk op maat, aangezien door aanwezigheid van leidingen er ter plekke nog aanpassingen zijn gemaakt om alles netjes passend te krijgen. De bakken zijn gemaakt van 28mm MDF. Hier is het makkelijk om alle schroeven te verzinken en netjes weg te werken voordat er gelakt kan worden. Er zijn per bak ook 4 zwenkwielen geplaatst zodat de bakken verrijdbaar zijn. Daarnaast zijn de voorpanelen in verstek gezaagd zodat deze mooi aansluiten de aanwezige balk

De afmetingen van de bakken

Drie bakken van 70,0 cm breed en 90,0 cm diep,

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Dennis en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

177,43 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken