Een opbouw maken voor een bestaande kledingkast op zolder, door Anne

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Anne

Anne

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Anne deelt haar handige DIY-project op ons blog, waarin ze een slimme opbouw creëert voor een bestaande kledingkast op zolder. Haar uitleg voorziet je van tips en instructies, zodat je zelf aan de slag kunt om de ruimte in je huis optimaal te benutten. Ontdek hoe je met eenvoudige aanpassingen een functionele oplossing kunt maken om je kleding en spullen georganiseerd te houden op zolder.

Omschrijving van Anne

Een opbouw op de kledingkasten op zolder. Zodat de kast mooi wegvalt onder het schuine dak en een stuk in de dakkapel. De opbouw heeft geen onderkant.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Alles eerst geschuurd, gegrond en gelakt. Daarna de planken vastgelijmd en op de kast geplaatst. De klus was snel geklaard doordat alles strak op maat was gezaagd via opmaatzagen.nl Ik heb gekozen om alles te lijmen in plaats van schroeven in verband met het mogelijk splijten van de platen. Deze verbinding ia stevig genoeg gezien het geheel goed geklemd staat op de kast tegen het schuine dak. Als laatste nog spotjes erin voor de afwerking en finishing touch.

Afmetingen van mijn DIY project

142,0 cm bij 55,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Anne en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

92,03 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken