Nieuwe keukendeurtjes van Timmerpaneel Vuren

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Ed

Ed

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Ik heb mijn keuken voorzien van nieuwe deurtjes. De oude deurtjes (IKEA) hadden lelijke beschadigingen en waren, door de gewijzigde maten bij Ikea, niet te vervangen. Bij OPMAATZAGEN.nl hebben we paneeltjes besteld met een mooi afgewerkte rand.

Hoe heb je de deurtjes gemaakt?

Eerst heb ik de deurtjes met lak bewerkt om ze op de gewenste kleur te krijgen. Toen heb ik de oude deurtjes verwijderd; de scharnieren en knoppen kon ik nog goed gebruiken en heb ik gemonteerd aan de nieuwe deuren. Toen heb ik deze opgehangen en afgesteld. Van de vaatwasser had ik nog de montagemal, zo kon ik de nieuwe deur op de juiste plek plaatsen. Resultaat: voor nog geen 200 euro ziet mijn keuken er weer prima uit.

Wat zijn de afmetingen?

De keuken is 180,0 cm breed, de hoogte van de keuken (onderkastjes met plint) is 85,0 cm.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Ed en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

222,76 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken