Zelf een keuken maken op zolder met hulp van IKEA en gezaagd underlayment, door Bronte

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Brontë

Brontë

NL

Gemiddeld

1 minuut

In dit project laat Bronte zien hoe ze met hulp van Ikea en een oud werkblad een mooie keuken op zolder heeft gerealiseerd. Ze heeft online gezaagde panelen underlayment en OSB besteld om de keuken af te werken. Lees meer over haar aanpak in dit blog.

Omschrijving van Bronte

Op onze zolder hebben we keuken gemaakt met behulp van ikea en underlayment platen. Op deze manier is de wasmachine mooi weggewerkt en kan de zolder als mancave worden gebruikt.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Stappenplan keuken underlayment (keramieken blad is restant van oude keuken, daar gaan we in deze werkbeschrijving niet verder op in). 1. Bepalen hoe groot jouw keuken wordt. 2. Kastjes + scharnieren ikea bestellen. 3. Deurpanelen en werkblad opmeten en online bestellen 4. Kastjes in elkaar zetten. 5. Frame maken met kasten + werkblad. Extra stutten met OBS platen. 6. Deuren inclusief scharnieren bevestigen. 7. Hout bewerken met waterdichte lak. 8. Afwerking: handgreepjes plaatsen. 9. Koelkast aanzetten :)

Afmetingen van mijn DIY project

300,0 x 80,0 x 95,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Brontë en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

417,94 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken