Lange bank van eikenhout zelfgemaakt, door Rik

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Rik

Rik

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

In de keuken hebben we een bank van 6 meter lang gemaakt. We gebruiken het als zitgedeelte voor aan de eettafel, als bureautje/speeltafel voor onze kinderen en onder de bank is opbergruimte in de kastjes. Het eikenhouten blad is bijna 6 meter lang (bestaande uit drie stukken) en 40 mm dik.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Als onderbouw hebben we IKEA beste tv-kastjes gebruikt. Deze hebben iets verhoogd door een (wit geschilderd) geraamte van latwerk. Hierop hebben we IKEA-kastjes geplaatst (en van binnen verstevigd i.v.m. het zware blad dat er op komt te liggen). Het eikenhouten blad hebben we geïmpregneerd met extra matte lak en de drie delen bovenop de kastjes bevestigd, om op deze manier een lange zitting te maken. Tussen de kastjes hebben we ruimte open gelaten, zodat het naast een bank ook als speeltafel kan dienen.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

46,0 cm diep, bijna 6 meter lang, 4,0 cm dik

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Rik en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

1422,59 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken