Keukenrenovatie met Underlayment, door Arjan

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Arjan

Arjan

NL

Gemiddeld

2 minuten

Wat heb je gemaakt?

Keukenrenovatie door het vernieuwen van de ladefronten en keukenkastdeurtjes van een bestaande keuken met glad afgewerkte panelen van op maat gemaakt en rond gefreesd Underlayment.

Hoe heb je de deurtjes gemaakt?

Na ontvangst van de panelen zijn deze eerst opgeschuurd. De voor en achterkant machinaal, daarna de randen iets voorzichtiger met de hand. Na het schuren zijn met een boormal de gaten voor de scharnieren in de panelen geboord. De locatie van de gaten zijn overgenomen van de bestaande deuren zodat de scharniermontage in de kastjes gelijk kon blijven. Daarna zijn alle randen 2x in een houtsealer gezet. Omdat er nog sealer over was heb ik ook de onderste deurtjes zowel voor en achter een laag sealer gegeven. Deze lopen de meeste kans op wat vocht onder het aanrecht. Na de sealer lagen zijn alle panelen 2x in de grondverf gezet, tussendoor licht opgeschuurd. Na de grondlagen zijn er per paneel 6 lagen 'Flexa Keukenkastjesverf' tegenaan gegaan. De keukendeurtjes konden hierna probleemloos worden vervangen op de bestaande scharnieren.

Wat zijn de afmetingen?

6 deurtjes van 57,3 x 39,4 cm

4 deurtjes van 57,3 x 44,3 cm

1 deur van 102,4 x 59,3 cm

1 deur van 90,3 x 59,3 cm

3 ladefrontjes van 39,4 x 14,0 cm

2 ladefrontjes van 44,3 x 14,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Arjan en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

6 items in totaal

355,82 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken