Erkerbank met opbergruimte van Timmerpaneel

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Albert Jan

Albert Jan

NL

Gemiddeld

2 minuten

Omschrijving

Een bank die past in onze erker met opbergruimte eronder in de vorm van kastjes. Basis IKEA kast (BESTA) gebruikt en de zitting besteld bij OPMAATZAGEN.nl. De radiator ombouw is vervaardigd uit MDF.

Hoe heb je de erker gemaakt?

We zijn begonnen met een tv-meubel module van IKEA (BESTA). Daaraan vast heb ik een frame gemaakt van constructiehout om de ruimtes tot aan de wanden te vullen. Hierop kwam een meubelplaat (vuren). Deze is in iets overlengte besteld met de verstek kanten en afronding voorzijde er aan. Daarna ter plaatse ingezaagd om in de erker te passen. Dit was te ingewikkeld om te bestellen. De zitting loopt ook over de hoge kast heen om een geheel te creëren. De aansluitingen in de hoeken zijn in verstek gezaagd. De radiator ombouw is onderdeel van de bank en is vervaardigd uit MDF. Simpel gezegd een rechthoekige kast (verstek) met een topplaat waaruit met een bovenfrees sleuven zijn gefreesd voor de convectie. De radiator ombouw steunt op het frame van de zitting en valt daardoor mooi weg in de zitting. Als afwerking is alles 2 keer gegrond en 2 keer afgelakt in de kleur wit.

Wat zijn de afmetingen?

320,0 cm breed, 80,0 cm diep, 140,0 cm hoog

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Albert Jan en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

457,51 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken