Eikenhouten bar aansluitend op kookeiland, door Denise

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Denise

Denise

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Wij hebben een bar gemaakt, voor over ons kookeiland. Ons eiland viel vrij klein uit na het plaatsen (nieuwbouwwoning), dus hebben we hem uitgebreid met een eikenhouten bar. Dit oogt veel ruimtelijker!

DIY: Upgrade je kookeiland!

We zijn eerst naar ideetjes opzoek gegaan op internet en kwamen toen uit bij OPMAATZAGEN.nl. We zagen hier veel verschillende en leuke projecten voorbij komen! We hebben het hout op de millimeter nauwkeurig laten zagen door hen. Zodat het hout precies over het eiland zou vallen. We hebben het eiken hout verlijmd en gekit aan ons kookeiland. Het hout hebben we behandeld met skylt, om zijn natuurlijke kleur te behouden. Het hout is nu beschermd tegen invloeden uit de keuken.

Keukenbar op maat gemaakt

245,0 x 35,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Denise en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

601,55 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken