Artifort bank op maat maken, door Christian

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Christian

Christian

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

We hadden een artifort bank van Kho Liang Ie die erg lekker zat maar waar we armleuningen bij misten. Hij mocht ook een beetje groter zodat we er met z'n allen op passen. Dus een frame gelast met armleuningen en bij OPMAATZAGEN.nl het hout onder de juiste hoek op maat laten zagen. Platen verlijmd en in het frame geschroefd. Nu hebben we een bank met dezelfde verhoudingen als het origineel maar zonder de nadelen :)

Doe het zelf: een bank op maat maken

Platen onder de juiste hoek af laten zagen. 2 delen plat neer gelegd met de schuine kanten naar boven. Vervolgens de delen aan de onderkant met schilderstape strak tegen elkaar geplakt. Toen de openstaande naad vol gekit met PU-lijm. 1 Plaat omhoog gebracht zodat de naad dichtgedrukt wordt en het geheel vastgezet met spanbanden. Dit een paar uur laten drogen. Vervolgens met een beitel de lijmresten die uit de naad komen weggestoken en het geheel in de lak gezet. Vervolgens in een stalen frame laten zakken en vastgezet met schroeven

Een bank op maat maken

100,0 x 100,0 x 270,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Christian en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

235,12 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken