DIY: Een fijn speelhoekje met heel veel opbergruimte! Door Linsey

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Een speelhoekje met 3 opbergbakken met wieltjes eronder en een zitgedeelte. Het werkblad is gemaakt van grenen timmerpanelen en de bakken van mdf. Het is totaal 2m breed

DIY: bureautje en speelplek voor de kleine

Ik heb alles op maat besteld. 3 aparte Grenen bladen voor het werkblad en zitje. Kleinere delen zijn gebruikt om het onderstel te maken. Daarnaast heb ik de opbergbakken van mdf blank gemaakt. Ik heb de onderkant iets omhoog geplaatst waardoor de wieltjes aan de voorkant niet zichtbaar zijn. De bakken heb ik in de grondverf gezet en daarna afgelakt in een leuk kleurtje. Ik heb leren handgreepjes aan de bakken gemaakt waardoor ze makkelijk onder het werkblad uitgetrokken kunnen worden om het speelgoed op te ruimen. Een fijn speelhoekje met heel veel opbergruimte!

De afmetingen

200,0 x 40,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken