Zelfgemaakte hondenkennel voor Cuby en Coco van MDF, door Albert

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

albert

albert

NL

Gemiddeld

2 minuten

Albert heeft een zelfgemaakte hondenkennel van MDF gecreëerd voor zijn trouwe viervoeters Cuby en Coco. Het project biedt een kijkje in het proces van het bouwen van een comfortabele en veilige ruimte voor de honden.

Omschrijving van Albert

We hadden een kennel voor 1 hond, toen kwam er een pup bij. Ze gaan zo goed samen dat ik besloot een nieuwe kennel te maken die voldeed aan de maten die ik in gedachten had eb waar ze dus beiden in zouden passen. Kwam per toeval op - TOSIZE.be - terecht en zag tot mijn verbazing dat er zwart MDF bestond, ik wilde de kennel toch zwart dus direct besteld. Op de millimeter nauwkeurig en zeer goed verpakt aangeleverd.

Hoe ik dit project gemaakt heb

We hebben tegenwoordig 2 honden, we hadden al een Mechelaar en daar is een kruising Maltezer/poedel bijgekomen, omdat dezen het zo goed samen kunnen vinden besloot ik een groter kennel, geschikt voor beide honden samen te maken. Heb zelf een tekening gemaakt naar aanleiding van de 2 reeds beschikbare deurtjes, was eigenlijk alleen nog kwestie van op de juiste manier in elkaar schroeven. Omdat de platen precies op maat waren en overeenkomstig mijn schets paste alles precies.

Afmetingen van mijn DIY project

120x60x66 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van albert en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

220,97 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken