Aquariummeubel met kattenbak eronder, door Artuur

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Artuur

Artuur

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

We wilden graag een oplossing voor de kattenbak en ook een aquarium in huis, maar hebben niet al te veel ruimte. Conclusie: een aquariummeubel met kattenbak eronder (op maat, en stevig genoeg om de ±100 liter/kg water te kunnen verdragen, vertrokken op basis van de grootte van de kattenbak).

DIY Kattenbak, plus aquarium

Meubel zelf:
Tekening gemaakt, hout besteld bij OPMAATZAGEN.nl (alles op mm nauwkeurig geleverd), met houtlijm en MDF-schroeven de boel in elkaar geschroeft, schroefgaten gevuld met houtvuller, een kattenluik gezaagd (gat boren + decoupeerzaag) en het resultaat opgelakt (gebroken wit) met een roller. Daarna kleine ronde zwarte meubelvoetjes eronder gemaakt, nog een plankje erin gemaakt en het deurtje met scharnieren (voorliggende Blum Clip scharnieren) erin geschroeft.

Aquarium (misschien minder gerelateerd maar e.v.t. toch leuk):
Glasplaten op maat besteld (elders) en het aquarium met bijbehorende afmetingen in elkaar gekit (na vinden van een DIY tutorial op discuszolder.nl), gecheckt op lekken en kitresten verwijderd.

Zie foto's voor het resultaat.

De afmetingen van het project

60,0 x 44,0 x 100,0 (breedte x diepte x hoogte in cm).

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Artuur en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

146,19 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken