Wastafelmeubel van vochtwerend MDF, door Joris

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Joris

Joris

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Ter vervanging van ons oude wastafelmeubel heb ik van https://www.tosize.be/mdf-vochtwerend-v313 een nieuw strak wastafelmeubel gemaakt. Ruimer dan voorheen, met greeploze deurtjes en een extra plank.

Zelfgemaakt wastafelmeubel op maat

Op basis van de buitenmaten van het oude wastafelmeubel heb ik een nieuw ontwerp gemaakt. Ik heb gekozen voor een eigen ontwerp omdat gangbare wastafelmeubelen niet de afmetingen en de ruimte bieden waar ik naar op zoek ben.

Op basis van mijn ontwerp heb ik bij OPMAATZAGEN.nl https://www.tosize.be/mdf-vochtwerend-v313 besteld, dat perfect op maat is afgeleverd. Na alle planken eerst in de grondverf te hebben gezet, heb ik de kast in elkaar geschroefd (wel even voorboren!) en vervolgens in drie lagen met zijdeglans afgelakt. Ik heb de kast uitgevoerd met greeploze deurtjes die openen d.m.v. een handig kliksysteem, zgn. druksnappers. Het resultaat is prachtig; een strak ontwerp met de extra de ruimte die ik nodig heb.

De afmetingen van het wastafelmeubel

75,0 cm breed, 76,0 cm hoog en 43,0 cm diep

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Joris en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

72,04 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken