Kast op maat van MDF in washok, door Leonoor

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Leonoor

Leonoor

NL

Makkelijk

2 minuten

Leonoor heeft een praktische en budgetvriendelijke kast op maat gemaakt van MDF. Op een onhandige plek, naast de wasmachine heeft ze veel opbergruimte gecreëerd voor het opbergen van handdoeken en wasmiddelen. Een leuk en herkenbaar DIY-project!

Omschrijving van Leonoor

De wasmachine en droger staan in een klein washok. Ik heb daarnaast een diepe kast getimmerd voor handdoeken, wasmiddelen en bijvoorbeeld emmers. De kast maakt de ruimte efficiënt te gebruiken op een zeer voordelige manier!

Hoe ik dit project gemaakt heb

Voor de kast heb ik gekozen voor MDF, omdat het zeer gemakkelijk te gebruiken is en goedkoop. De kast bevindt zich op een onhandige plek, dus gemak was erg belangrijk! Omdat het washok zich in een kleine ruimte bevindt, heb ik allereerst de rechterzijde van de kast in elkaar gezet buiten het washok. - Aan het rechter zijpaneel de planken geschroefd - De kast toen in het washok gezet - In het washok de achterkant bevestigd - De kast vervolgens langs de wand gezet (zodat deze alleen nog naar achter geschoven hoefde te worden) - Als laatste het linker zijpaneel bevestigd - De kast naar achter geschoven

Afmetingen van mijn DIY project

195,0 x 31,5 x 70,0 cm

Mijn kluservaring

Heel fijn dat ik alles op maat kon bestellen, waardoor ik niks heb hoeven zagen! De kast stond binnen no-time op zijn plek!

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Leonoor en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

200,73 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken