Thuiswinkel Waarborg

badkamer kast, van vloer tot plafond, door Martijn

badkamer kast, van vloer tot plafond, door Martijn
badkamer kast, van vloer tot plafond, door Martijn
badkamer kast, van vloer tot plafond, door Martijn
badkamer kast, van vloer tot plafond, door Martijn

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

2 minuten

Gemiddeld

Omschrijving

Bestaande kast vervangen voor een strakke nieuwe kast. Tekening gemaakt scharnieren gekocht en hout (MDF water werend) besteld bij TOSIZE.com. Ik kende het bestaan niet maar moest wel vanwege alle (bouwmarkten) winkels die dicht waren. Wat blijkt, dit is goedkoper dan de bouwmarkt! Ben het zelf gaan halen wat nog goedkoper was en nog leuk ook. Kreeg een paar oefenstukjes mee voor het meten van de scharnieren.

Badkamer kast vervangen met MDF vochtwerend

Er stond een kast maar die viel uit elkaar en was door vocht (badkamer) aan alle kanten scheef. Ik ga hem in de schuur in elkaar zetten, scharnieren boren daarna weer uit elkaar en dan schilderen. Dan in elkaar in 2 delen (het is een kleine badkamer) en ter plekke op elkaar monteren. Als ik de kast in een stuk zou willen plaatsen paste hij niet door de deur of kon ik hem niet kantelen omdat de kast van vloer tot plafond loopt. Degene voor wie de kast was zou hem zelf aflakken in een favoriete kleur. Mooie scharnieren van Blum, softclose, opliggend en aan alle kanten te verstellen wat fijn is als er 3 deuren boven elkaar hangen. Dan wil je ze kunnen "finetunen" zodat deuren elkaar niet raken maar wel op de mm sluiten.

De afmetingen van het project

261,0 x37,0 cm met drie deuren boven elkaar. Ik laat de oude plint staan. 3 deuren bovenop elkaar.

Ervaring met TOSIZE.com

Zoals eerder gezegd, door de corona maatregelen moest ik op zoek buiten een reguliere bouwmarkt en TOSIZE.com bleek goedkoper en super makkelijk met die mooie website. Op ieder gezaagd deel zat bij ophalen een sticker met de maten wat controleren heel makkelijk maakte en alles was akelig nauwkeurig gezaagd. Rechter dan de badkamer waar de kast kwam te staan. En niemand vond het erg dat mijn bestelling langer bleef staan omdat ik door de sneeuw niet de weg op ging. Ik beloof dat ik de volgende keer weer kom.

Geen resultaten gevonden