DIY: badkamer meubel en kolonisatie, door Mai

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

mai

mai

NL

Makkelijk

2 minuten

Omschrijving

Omdat we een klein appartement hebben met een mini badkamer moeten we slim gebruik maken van de ruimte om opslag plek te maximaliseren. Daarom hebben we een kolom kast en badkamer meubel op maat gemaakt.

Badkamermeubel op maat

Na alles goed opgemeten te hebben, hebben we met behulp van OPMAATZAGEN.nl alle stukken op maat besteld. De badkamermeubel is gemaakt van okoume multiplex 18mm, met frontjes van berken multiplex. De kolom kast is helemaal van berken multiplex 18mm gemaakt.

We hebben heel simpel alle gaatjes afgemeten , voorgeboord en in elkaar geschroefd. Niet heel veel anders dan een ikea kast in elkaar zetten , behalve dat je dus zelf de gaten moet meten en voorboren.

De frontjes hebben we aan de kasten bevestigd met Softclose Potscharnieren (gaten geboord met 35mm potscharnier opzet stuk ) .

Verder hebben we push to open druksnappers gemonteerd.

Daarna alles geschuurd en afgewerkt met wood seal pro, om het waterbestendig te maken.

wij vonden het relatief makkelijk en dit was onze eerste klus ooit!

De afmetingen van het meubel

Het onderste deel van de badkamer meubel is ongeveer 180,0 cm breed (muur tot muur) en 41,0 cm diep, 70,0 hoog, met daaronder poten van 11,0 cm

De kolomkast is daarboven op nog ongeveer 160,0 cm hoog.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken