Een uniek badkamermeubel op maat zelf gemaakt, door Alwin

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Alwin

Alwin

NL

Gemiddeld

1 minuut

Je kunt natuurlijk een badkamermeubel kopen bij een winkel. Maar zelf maken geeft meer voldoening en is natuurlijk veel leuker! Zo ging ook Alwin aan de slag. Hij wilde graag Marokkaanse waskommen toepassen in zijn badkamermeubel. Zo heeft hij gezaagd timmerpaneel vuren 18mm besteld en dit hele fraaie meubel op maat gemaakt. 

Omschrijving van Alwin

Waskamer meubel met Marokkaanse waskommen en zwarte kranen. Het meubel is opgehangen met beugels van de bouwmarkt. En een hoeklat onder het meubel bevestigd.

Hoe ik dit project gemaakt heb

De planken zijn bevestigd met duvels, houtlijm en hoekbeugels. Daarna is alles goed opgeschuurd en vervolgens in de beits gezet. Omdat het in de badkamer is hebben we er ook nog vernis overeen gesmeerd. Om het helemaal af te maken is alles afgekit in een soortgelijke kleur. De kommen zijn trouwens gefreesd waardoor ze iets wegvallen. Prima te doen voor de gemiddelde klusser! Je hebt nodig: schuur apparaat, bovenfrees, schroevendraaiers en vooral veel klus plezier.

Afmetingen van mijn DIY project

120 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Alwin en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

205,30 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken