Nieuwe frontjes in camper van MDF Lakdraagfolie, door Bart

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Bart

Bart

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving van Bart

Nieuwe kleppen en deurtjes voor onze oldtimer camper uit 1989. De camper was toe aan een opfrisbeurt. Doe veel zelf dus was een nieuw project snel bedacht. Goed op meten is een must natuurlijk. Alles past perfect. Ga zeker meerdere projecten maken met mdf en de boven frees. Het glas krijgen van de gefreesde mdf is nog wel een dingetje. Goed gronden met mdf primer en met fijn schuurpapier de sleufjes schuren. Heb alles 3 x gegrond en 2 x gelakt

Hoe ik dit project gemaakt heb

Op maat gekocht en daarna profiel gefreesd. Gronden met MDF primer en afgelakt in RAL 9016 mat. Scharnieren over gezet van de oude deurtje en kleppen en voorzien van nieuwe grepen. Mal gemaakt om de juiste afmetingen voor de greepjes te krijgen. Oude klep en deurtjes naast de nieuwe gelegd om zo exact de scharnieren op de juiste plek te krijgen. Zo zijn ze weer snel en netjes te monteren. Het resultaat is echt top, heerlijk fris en licht geworden. Erg leuke klus!

Afmetingen van mijn DIY project

Niet van toepassing diverse formaten.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Bart en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

214,90 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken