Diverse op maat gemaakte multiplex meubelen voor een Spacetourer, van Rene

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

rené

rené

FR

Bovengemiddeld

1 minuut

In dit doe-het-zelf-project laat René zien hoe hij verschillende meubelstukken op maat maakte voor zijn space-tourer. Hij koos voor verschillende op maat gesneden plaatmaterialen van multiplex. Het resultaat is een mooi en robuust functioneel meubelstuk.

Beschrijving van René

Ontwerp en productie van demonteerbaar multiplex meubilair voor de inrichting van een spacetourer-busje. 1 keukenkast, 1 onderkast, 1 hoge kast en 1 ladekast.

Hoe ik dit project heb afgerond

Uitvoeren van scans met Catia CAD na het nemen van de afmetingen in de bestelwagen (zo ontworpen dat deze verwijderbaar blijft en kan worden bevestigd met schroeven op de rails van de schuifbanken) Ontvangst van de populieren- en berkenhouten tegenplaatplanken in diktes 15 - 18 - 30 mm (73 planken in totaal (ongeveer € 1500)) en aanpassing van deze laatste met kartonnen patronen en vervolgens montage met schroeven en lijm. Schilderen en elektrificatie volgt...

Afmetingen van mijn doe-het-zelf-project

Ongeveer 100x50 voor de keukenkast, 100x40 voor het onderste menu, 100x30 voor de bovenste kast en 80x80 voor de ladekast

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van rené en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

1885,30 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken