Keukenrenovatie met MDF Blank, door Wim

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Wim

Wim

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Nieuwe deurtjes voor de keuken. Keukenkast naar lades omgebouwd. Nieuwe frontjes op de lades. Ook een smalle kast gemaakt, tussen de lades en de koelkast.

Hoe ben je te werk gegaan?

Panelen opgemeten en opgegeven op de site. Inclusief schuine kant, handig! Bij de volgende bestelregel kun je gemakkelijk weer met dezelfde afmetingen verder. Panelen mooi op tijd en netjes afgeleverd. Eerst met MDF primer behandeld. De zaagkanten zijn wel ruw van oppervlakte, veel schuurwerk. De afmetingen kloppen precies! Dat werkt lekker vlot. De watergedragen verf pakt hierna prima. Na de eerste laag weer schuren en aflakken. Voor de scharnieren piano scharnieren gebruikt. Dan hoef je niet zo'n moeilijk gat te maken.

Wat zijn de afmetingen geworden?

200,0 bij 200,0 cm voor de kast. De keuken is 300,0 bij 300,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Wim en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

168,57 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken