Inbouwkastje ter vervanging van keuken draaikastje

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

John

John

NL

Makkelijk

2 minuten

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

De aangeschafte Quooker Cube paste helaas niet op het gootsteenkastje. Daarom hebben we de aangrenzende draaikast aangepast; de draaibare plateaus, toch al niet praktisch, verwijderd en de Cube in de hoek geïnstalleerd (foto 7 situatie na verwijderen draaiplateaus). De overgebleven ruimte direct achter de deur heb ik gevuld met een verwijderbaar inzetkastje i.v.m. onderhoud. Omdat het er allemaal ook een beetje mooi uit moet zien zocht ik op wat dunner plaat (op maat) en kwam op de site van TOSIZE.com uit. Daar vond ik wat ik ook zocht: de mogelijkheid de kantafwerking direct mee te bestellen. Wie wel eens een gezaagde plank heeft afgewerkt met zo'n strijkband weet dat je daar niet vrolijk van wordt... Ik niet in ieder geval. Helaas kon ik bij de bestelling online geen kleur van de band opgeven, maar met 1 telefoontje naar de klantenservice (Geerjanne), werd dat direct opgelost: de werkplaats ging dat aanpassen naar het gewenste grijs, met keuze donker of licht. Keurige service! Het in elkaar zetten was geen probleem: alles was keurig op maat, Omdat je de schroeven toch niet meer ziet heb ik hiervoor gekozen i.p.v deuvels; even goed uitmeten, voorboren, verdiepen en schroeven maar! Het resultaat is volledig naar onze tevredenheid. Een stevig kastje wat niet misstaat en uiteindelijk dezelfde opbergmogelijkheden biedt als de draaiplateau's ervoor! Misschien maak ik er nog eens een uitschuifbaar plateau in, maar voor nu voldoet het ontwerp prima! Ben heel tevreden over de communicatie, klantvriendelijkheid en het product. Alles op tijd geleverd en keurig verpakt! Een tevreden klant.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken