Framing akoestiek en verlichting voor geluidsstudio, door Jan

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Jan

Jan

NL

Uitdagend

1 minuut

Als producer is het belangrijk dat je naast een goede computer, keyboard, hoofdtelefoon noem het maar op je ook in een studio zit met de juiste akoestiek. Jan is een architect in het bouwen van akoestische ruimtes. Door zijn creaties van MDF-plaatmateriaal zorgt Jan ervoor dat onder andere producers de beste versie van zichzelf kunnen laten zien. Bekijk hier het resultaat!

Omschrijving van Jan

Hoe beter de akoestiek in je geluidsstudio is hoe beter je je muziek kan produceren. De juiste trillingen en weerkaatsing van geluid is daarbij essentieel. Als architect van het creëren van de juiste ruimtes moet ik daar op letten.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Om mijn projecten te kunnen realiseren maak ik gebruik van MDF-plaatmateriaal, want dit kan je gemakkelijk bewerken en is enigszins buigzaam. Waardoor 

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jan en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

130,25 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken