Unieke Vinyl LP Opbergmeubel Inspiratie, door Eric

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Eric

Eric

NL

Gemiddeld

2 minuten

Transformeer je muziekcollectie met dit DIY LP Opbergmeubel

Ben je een liefhebber van vinyl en zoekt je naar een stijlvolle manier om jouw collectie te presenteren? Laat je inspireren door het project van Eric, die met vakkundig op maat gezaagde panelen door OPMAATZAGEN.nl een uniek audio meubel tot leven heeft gebracht.

De opbouw van het meubel

Het meubel heeft een strakke, moderne look met meerder niveaus en vakken, waarin zowel de LP speler als de vinyl collectie perfect tot hun recht komen. De ruwe textuur van het hout geeft een stoere uitstraling, terwijl de antracietgrijze finish een trendy en industriële vibe toevoegt. Extra details, zoals de houten knoppen, zorgen voor een ambachtelijke touch.

De keuze voor de huiskamer

Het LP opbergmeubel is geplaatst in de huiskamer, de ideale ruimte voor dit project. Niet alleen maakt het deel uit van de inrichting, maar het bevordert tevens de gezelligheid tijdens het beluisteren van muziek. Door zijn compacte vorm en slimme design, biedt het meubel veel opbergruimte zonder te overheersen.

Voordelen van het zelf maken van het meubel

Door zelf aan de slag te gaan, heb je volledige controle over de maat en uitstraling. Eric koos bijvoorbeeld voor afmetingen die bij zijn ruimte pasten en afwerking die zijn persoonlijke smaak reflecteert. Dit DIY project is niet alleen budgetvriendelijker dan een kant-en-klare oplossing, maar ook een waardevolle, persoonlijke aanwinst voor je interieur.

De stijlvolle afronding van het project

Het project van Eric kan worden omschreven als modern-rustiek, waarbij de natuurlijke uitstraling van het vurenhout contrasteert met de moderne, donkere beits. Deze combinatie zorgt voor een meubelstuk dat zowel opvallend als tijdloos is.

De voordelen van Vuren Timmerpaneel

De keuze voor Vuren Timmerpaneel als houtsoort brengt verschillende voordelen met zich mee. Vuren hout is licht van gewicht, makkelijk te bewerken en vriendelijk geprijsd. Verder geeft de neutrale kleur van het hout ruimte voor persoonlijke aanpassingen met verf of beits. Bovendien past het in veel verschillende interieurstijlen, van klassiek tot modern.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Eric en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

313,77 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken