Vakkenkast met opbergruimte voor draaitafels, door Carolien

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

Carolien

Carolien

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving van Carolien

Een vakkenkast met een vak voor een draaitafel. De kast is diep genoeg om achter de deurtjes een draaitafel te stallen. Zodra er gedraaid wordt kunnen de deurtjes open/eraf en kunnen de boxen erboven staan. Ik wilde graag opbergruimte maar ook dingen uit het zicht kunnen zetten. De draaitafel moest op een bepaalde hoogte en verder kon ik met de vakken vrij spelen tijdens het ontwerpproces. Funny fact: een vakkenkast van TOSIZE.be is zo makkelijk in elkaar te zetten dat ik het zelfs alleen heb kunnen doen!

Hoe ik dit project gemaakt heb

De kast moet aan een bepaalde diepte voldoen om de draaitafel erin kwijt te kunnen. Het was zo makkelijk dat ik het zelfs alleen kon. De kast werd netjes geleverd op een pallet. Alle items zijn genummerd zodat het heel duidelijk is wat waar hoort. In een paar uurtjes stond de kast al in elkaar. De omschrijving hoe je de kast in elkaar moet zetten is heel duidelijk en je kunt video’s kijken ter verduidelijking, deze zijn ook super duidelijk. Het is echt makkelijk in elkaar te zetten. Ook vond ik het zelf ontwerpen al heel leuk!

Afmetingen van mijn DIY project

230,1 x 159,9 x 55,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

1665,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken