DIY: Producer / DJ meubel van timmerpanelen, door Jonathan

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Om fijn met mijn producer/dj apparatuur te kunnen werken is een goed meubel van belang. Het meubel is zonder poten uitgevoerd, dus zo goed als zwevend.

DIY zwevend bureau

Ik ben gestart met een bouwtekening, waarin ik goed heb gekeken waar ik wat wilde hebben en of dat ook paste. Toen het hout binnen was heb ik het drie keer gelakt (transparant). Het was vuren hout. In het hout heb ik ronde gaten geboord om er makkelijk draden door te kunnen laten lopen.

Daarna heb ik de balk en de beugels op de muur bevestigd (eerst nog klein stukje eraf gezaagd). Daarna was het blad aan de beurt. Een latje aan de zijkant bevestigd, zodat het blad stevig verankerd zit. Toen weer de beugels bevestigd en de plank erop.

De houten vuren balken en latten zijn later op maat gezaagd op de volgende afmetingen:


  • Vuren Geschaafd Ronde Hoek 44x70 mm: 165,0 cm

  • Vuren Geschaafd Rechte Hoek 18x45 mm: 159,4 cm


Doordat ik beugels heb gebruikt in plaats van houten standaard, had ik iets teveel hout.

DJ meubel op maat

165,0 cm x 55,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken