Fase 1 keukenrenovatie: nieuwe keukenfrontjes, door Roel

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Roel

Roel

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Eerste Fase van de keuken. Alle fronts zelf gemaakt. Berken Multiplex van 18 mm met zwarte greepjes, voorzien van lak zonder glas. Hout lijkt volledig onbehandeld.

Keukenfrontjes op maat

Keukenframe besteld en gemonteerd. Vervolgens alle fronts besteld bij OPMAATZAGEN.nl. De zijkanten van de fronts met houtlijm behandeld tegen splijten door vocht of warmte, vervolgens de gehele fronts twee keer behandeld met parketlak zonder glas.
De fronts zien er volledig onbehandeld uit maar zijn vochtig afneembaar.
In de tweede fase van het werk wordt de kastenwand gemaakt, zelfde recept alleen met deurtjes en eventueel benodigde afwerkplaten.

 

De buitenmaten

DIverse buitenmaten

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken