Kleedkamer voorzien van IKEA kasten, van Wilfried

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

wilfried

wilfried

FR

Bovengemiddeld

1 minuut

Beschrijving van Wilfried

In een entree van een Parijse appartement hebben we klassieke IKEA dozen bekleed met 18 mm populieren multiplex panelen om een ​​warmere uitstraling te geven. We hebben dezelfde panelen ook gebruikt om het verlaagde plafond en de bekleding van een onzichtbare deur te creëren. En tot slot hebben we een plank gemaakt om een ​​lelijke elektriciteitskast in een ingang te verbergen. Tegenover de kleedkamers gebruikten we dezelfde panelen om de muren te bedekken en zo een nis in de gang te creëren.

Hoe ik dit project uitvoerde

Ik heb eerst mijn project op SKETCHUP, waardoor ik de afmetingen van elk paneel heel precies kon bepalen. Vervolgens plaatste ik mijn bestelling op TOSIZE.be en ontving ongeveer tien dagen later al mijn panelen precies in de gewenste afmetingen en met perfecte haaksheid. Het enige wat ik nog moest doen was mijn panelen monteren. Er was geen extra zaagwerk nodig, alle panelen zijn gelabeld met de nomenclatuur die gebruikt is bij het bestellen, wat duidelijk een voordeel is bij het monteren van de verschillende panelen in kleine appartementen.

Afmetingen van mijn doe-het-zelf-project

500,0 cm x 250,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van wilfried en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

1453,78 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken