DIY eettafelbank met opbergruimte van MDF, door Wouter

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Wouter

Wouter

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Wij hebben in de keuken een eettafelbank gemaakt. De kleppen zit met pianoscharnieren gemonteerd zodat hieronder opbergruimte is. De bank is geïnspireerd door dit Youtube filmpje, met wat kleine aanpassingen: https://youtu.be/84uTA-pBogQ

Eettafelbank op maat

Het beste kan je even het Youtube filmpje kijken, maar begonnen met balken op de muur te monteren en de tussenschotjes te plaatsen. Vervolgens de vloerlat. Deze hebben we niet vastgezet op de vloer, maar alleen aan de tussenschotjes vast gemaakt. Daarna de schopplaat op 15 graden gezaagd met de cirkelzaag en deze vastgezet. Toen bovenop nog een lat vastgezet aan de muurkant. Als laatste de kleppen met pianoscharnieren vastgemaakt. Alles met schroeven en houtlijm vastgezet.

De afmetingen van de bank

328,0 cm breed, 40,0 cm hoog (zonder kussens)

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Wouter en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

738,52 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken