Bestaande IKEA kast pimpen + schap tussen 2 muren, door Mario

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Mario

Mario

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Een tv meubel en boekenkast gemaakt van standaard Ikea kasten. Deze werden afgewerkt met een mooi sterk massief eiken werkblad. De gameconsoles, smartphone, boeken kunnen nu zonder zorgen weggelegd worden. De legplank is voorzien van een stopcontact en usb aansluiting.

DIY met massief eiken

De massieve werkbladen op maat laten zagen. Met een bovenfrees een uitsparing uitgefreesd voor een verdoken stopcontact. Dit stopcontact is een combinatie van stekker en usb. De werkbladen glad geschuurd met de hand. Eerst met een grove korrel. Daarna met een fijne korrel. De werkbladen Bovenop de kast gelegd. Zorg dat de werkbladen netjes op onderliggende kast liggen. Daarna de werkbladen Met siliconen vastgelijmd. De werkbladen met een lijmklem vastgeklemd zodat ze niet meer kunnen bewegen. Langs de binnenkant van de kast ook nog een schroef ingedraaid. De dag nadien de lijmklemmen verwijderd. De schroeven blijven zitten.

De afmetingen van het project

Schap: 110,0x40,0 cm
Kast: 270,0X40,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Mario en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

1051,31 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken