Zwevende vuren plank op maat, door Maud

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Charlotte

Charlotte

NL

Makkelijk

1 minuut

Maud vertelt op deze pagina hoe ze haar eigen zwevende vuren plank heeft gemaakt. Ze deelt handige stappen en tips om de plank perfect op maat te maken en stevig te monteren. Met haar DIY-aanpak heeft Maud een prachtige en functionele zwevende plank gecreëerd, perfect passend bij haar interieur. Volg haar stappen en maak je eigen zwevende vuren plank op maat.

Omschrijving van Maud

Na het plaatsen van deze keuken moest er nog een mooie zwevende houten plank komen te hangen. Zo gezegd, zo gedaan. Een plank van 280,0 cm vinden was zo makkelijk nog niet, maar bij TOSIZE.be werd het voor ons geregeld.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Eerst hebben we opgemeten hoe lang de plank moest gaan worden. Op Amazon hebben we de pinnen kunnen vinden, die we nodig hadden om de plank op een zwevende manier op te hangen. Na levering van de plank hebben we zorgvuldig berekend waar de pinnen op de muur moesten komen en gaten in de plank. Toen we dit eenmaal gedaan hadden, hebben we voorzichtig, met wat behulp van olijfolie op de pinnen, de plank op zijn plek gehamerd.

Afmetingen van mijn DIY project

De plank is 280,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Charlotte en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

112,36 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken