Zwevend bureau met plank op maat, door Victor

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Victor

Victor

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Een zwevend bureau met een losse blinde plank voorzien van led-verlichting. Bureau heeft geen poten en is door middel van een frame aan de muur bevestigd.

Strak, zwevend bureau

Van 4 vuren balken een frame gemaakt en deze aan de muur bevestigd (3x), en de laatste voorlangs. Dit als goed aan elkaar bevestigd. Vervolgens een opmaat gezaagde MDF plaat lakdraagfolie met afgeronde hoek (voorzijde) op het frame gemonteerd met een korte overstek. Aan de lange zijde rechts een tweede deel en zorgen dat beide platen exact even hoog liggen. Vervolgens de naden goed plamuren en vervolgens in 2-componenten kleurlak en voorzien van een 2-componenten glanslak (tegen krassen).
Plank idem dito, met ook een lakdraagfolie plaat aan de onderzijde en vervolgens kopse kant plamuren en schuren. Led-lampen en driver in de (holle) plank monteren alvorens deze dicht te schroeven en te schilderen.

De afmetingen van het bureau

281,0 cm breed en 67,0 cm diep

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Victor en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

217,47 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken