Zelfgemaakte eetbank met opbergruimte op maat van MDF, door Coralie

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Coralie

Coralie

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

We hebben bij onze eettafel een eetbank gemaakt, zodat we heerlijk met veel mensen gezellig bij de eethoek kunnen zitten. We wilden iets wat strak en speels was en natuurlijk precies op maat.

DIY: Maak een eetbank op maat inclusief extra opbergruimte

We hebben eerst inspiratie opgedaan en een ontwerp getekend. We wilden de eetbank lang genoeg om minimaal 3 personen op te kunnen laten zitten en precies op maat tussen de twee muren. Het mocht qua stijl strak en wit zijn, daarom hebben we ook gekozen voor MDF met een laklaag. Scheelt een hoop verf en schuur werk ;).

We hebben gekozen voor een aantal vakken in de kast, zodat we ook nog wat spullen konden opbergen. Heerlijk dat alles op maat gezaagd aangeleverd werd. We moesten alleen nog een schuine hoek afzagen, zodat hij mooi schuin weg loopt naar het kortere muurtje.

Een eetbank op maat

296,5 x 46,0 x 50,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Coralie en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

220,19 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken