Platform voor home gym van op maat gemaakt underlayment fins vuren, door Tommy

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Tommy

Tommy

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving van Tommy

Zelf ben ik ook via een DYI van een Crossfitter op deze site terecht gekomen. Ik heb daar verschillende projecten bekeken en de juiste uitgezocht die bij mijn home gym zou passen. Ik wilde een plank die ik makkelijk kon weg opbergen tegen de muur en die ook voldoende ruimte gaf voor gewichthef oefeningen. Vandaar gekozen voor 130,0 cm in de lengte. De breedte heb ik opgemeten rekening houdend met het squat rek en zijn afmetingen zodat het netjes aansluit.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Na thuis opmeten was het erg makkelijk bestellen. Doordat ik via het al aangemaakte project van een andere gebruiker meteen het juiste hout kon selecteren was de bestelling zo geplaatst. Ik voerde mijn maten in, de afwerking en koos een ontvangst datum. De verzending ging goed, kreeg de dag ervoor een tijdsblok van 2 uur. Handig want daardoor hoefde ik niet de hele dag thuis blijven. Hij past super in de home gym, blij met deze aankoop en service!

Afmetingen van mijn DIY project

130,0 x 105,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Tommy en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

98,14 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken