Zelfgemaakte camperbus tafel/bank van Multiplex, door Laurens

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Laurens

Laurens

NL

Makkelijk

2 minuten

Omschrijving

Ik heb een multiplex beuken tafel gemaakt die gemakkelijk tot bankje kan worden omgetoverd. Dit zodat ik een fijne werktafel in mijn camperbusje heb die snel een bankje kan worden als ik lekkerder wil zitten.

Zelfgemaakte uitklaptafel

De onbewerkte plaat heb ik met Royal vloer olie in-geolied. Aan de muurzijde heb ik er een metalen hoekprofiel in geschroefd (na de gaatjes te hebben voorgeboord) en ik heb een plastic voet bevestigd waar een aluminium poot in past die op hoogte verstelbaar is.

Met resthout heb ik 2 plankjes gemaakt die precies naast het tafelblad passen als deze als bankje wordt gebruikt. Dit heb ik gedaan door met een stuk papier de vorm uit te knippen die ik wilde, die over te trekken op het hout en dat vervolgens met een figuurzaag te zagen. Op het bankje liggen kussens die mijn vriendin gemaakt heeft. Zo is er geen verloop te voelen als je op het bankje zit.

Het opvulhout heb ik 2x gelakt en geschuurd. Dit omdat je het hout niet ziet als je er op zit maar omdat het wel fijn is als het geen vocht opzuigt.

Camper tafel/bank op maat

De tafel is 80,0 * 62.5 cm met afgeronde hoeken aan de kopse kant met een radius van 17,0 cm.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Laurens en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

67,45 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken