Omgebouwde bestelwagen tegen 15mm fineer

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Taylor

Taylor

FR

Makkelijk

1 minuut

Creëren van een indeling voor een compacte Peugeot expert bestelwagen, ik gebruik hem om te werken en te reizen. Met deze indeling kan ik al mijn gereedschap in de meubelblokken opbergen en door alleen een plank toe te voegen komt de bestelwagen in nachtmodus terecht met een bed van 140x185 Ik kan ze ook naar voren stapelen om te profiteren van een laadruimte van 122x100, ik kan ook alle blokken gemakkelijk verwijderen om te profiteren van de totale laadruimte.

Elk blok in elkaar zetten met houtschroeven en de openingen maken met behulp van scharnieren. In totaal 6 blokken plus een bord. Gebruik van schoenplaatjes om het bord te ondersteunen.4 blokken van 61x50 hoogte 372 blokken van 70x30 hoogte 371 bord van 140x55200 schroeven met een diameter van 5 lengte 4012 scharnieren zonder voorborenZeer eenvoudig te makenDe afmetingen van de panelen goed bepaald voor eenvoudige montage. Gereedschap: Schroevendraaier, meter, torx-bit, kruisvormige bit. Het 15 mm multiplex is perfect, maar de MDF had ook goed kunnen werken

4 blokken van 61x50 hoogte 372 blokken van 70x30 hoogte 371 plank van 140x55

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Taylor en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

730,64 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken