Zelfgemaakt nachtkastje multiplex wit berkenhout, van Daniel

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Dr. Daniel

Dr. Daniel

DE

Makkelijk

2 minuten

In dit doe-het-zelf-project laat Daniel zien dat meubels bouwen leuk is! Zeker als je gebruik kunt maken van de online zaagservice. Het moeilijkste deel wordt dan voor u geregeld. Lees hieronder hoe Daniel zijn twee nachtkastjes maakte en laat je inspireren!

Beschrijving door Daniël

Ik heb nachtkastjes voor onze slaapkamer gebouwd met het hout van TOSIZE.be. De afmetingen zijn 40,0 x 50,0 x 35,0 cm. Er zit een deur aan de onderkant. De afmetingen in onze slaapkamer zijn niet de norm, dus moest ik het zelf doen. Zoals je ziet hebben wij al meerdere meubelen in deze stijl. Het moet een project zijn dat niet meer dan 2 ochtenden in beslag neemt. Dat is mij gemakkelijk gelukt. Het doel was een nachtkastje met een valse plank en deur.

Hoe ik dit project heb gedaan

Ik heb 3 groeven gefreesd voor platte deuvels. In de carrosserie en de tussenvloer. Deze heb ik vervolgens op de body geplakt en 24 uur laten drogen. Vervolgens heb ik de deuren machinaal bewerkt met een gatenfreesmachine. De deuren worden elk vastgehouden door twee scharnieren. Als laatste heb ik de randen afgewerkt met de bovenfrees. Het is belangrijk dat je strikt volgens hoeken werkt, zodat de deuren ook daadwerkelijk passen. Met behulp van lijmklemmen was dit eenvoudig mogelijk. De tijd die nodig was voor de werkzaamheden bedroeg ca. 2 uur.

Afmetingen van mijn doe-het-zelf-project

40,0 x 50,0 x 35,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Dr. Daniel en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

169,38 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken