Maak je eigen nachtkastje en bureauverlenging van Manfred

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Manfred

Manfred

DE

Gemiddeld

2 minuten

Beschrijving door Manfred

De opdracht was om een ​​nachtkastje te bouwen voor een reeds zelfgebouwd bed (massief beuken), dat tegelijkertijd een verlengstuk vormt van het zelfgemaakte bureau (multiplex berken).

Hoe ik dit project heb gedaan

De moeilijkheid lag minder in de paar onderdelen dan in de planning en de nauwkeurigheid van de uitvoering. De planning verliep redelijk goed met AutoCAD en het bestellen was eenvoudig - er werd zelfs rekening gehouden met de vezelrichting. De multiplexplaat werd geschuurd, de randen afgeschuind en de zichtbare vlakken meerdere keren voorzien van een blanke lak (met tussenschuurbeurt). De twee achterste hoeken zijn afgesneden om ruimte te creëren voor het bevestigen van de bureaulamp en diverse kabels. Ook het beukenhouten blad werd fijn geschuurd en de randen afgeschuind en geolied (maar pas als het al gemonteerd was) om het hout goed tot zijn recht te laten komen. De vergadering was spannend. Toen ik merkte dat alles echt tot op de millimeter klopte, was ik best blij. Ik heb geen deuvels of boten gebruikt en de multiplexplaat (vrij bruut) op de voorkant van de beukenhouten plank geschroefd en ook op telescopische tafelpoten ondersteund. Om de opening naar het bestaande bureau volledig te dichten en het exacte niveau te bereiken, heb ik deze twee panelen van onderaf met platijzer aan elkaar geschroefd.

Afmetingen van mijn doe-het-zelf-project

99,0 x 70,0 x 60,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Manfred en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

225,49 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken