Unieke nachtkastjes op maat van gezaagd MDF, door Ger

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Ger

Ger

NL

Bovengemiddeld

2 minuten

Als je niet kunt vinden wat je in je hoofd hebt is zelf maken altijd een goed idee! En met online besteld gezaagd plaatmateriaal ook nog eens eenvoudig. In dit DIY project laat zien hoe hij werkelijk prachtige nachtkastjes op maat heeft gemaakt van MDF. 

Omschrijving van Ger

Twee nachtkastjes van MDF ( 30mm/18mm/12mm), alles gezaagd besteld volgens eigen bouwtekening. MDF met een voorbehandelde grondverf laag is ideaal om gelijk te kunnen gebruiken.

Hoe ik dit project gemaakt heb

We konden niets naar onze zin vinden in de woonwinkels, vooral de hoogte was een probleem, dus dan maar zelf maken. Via een eerste schets van onze zoon is een bestellijst gemaakt en alles online besteld. Bij binnenkomst bleek alles prima in orde en keurig alle in juiste mm maten zijn ook geleverd. Ons model vroeg wel veel meet- en aftekenwerk vooraf, waar boor- en schroefgaten moeten komen. Ook het inpassen van de beide laatjes was een precies werkje. De frontjes zijn gemaakt van zelf gezaagde smalle mdf latjes en alles is uiteraard gelijmd in mooie rechte doorlopende lijnen. Tot slot veel plamuur- en schuurwerk, maar het eindresultaat mag worden vergeleken met een design ontwerp.

Afmetingen van mijn DIY project

hoogte 65,0 cm( incl pootjes)
breed 53,0 cm
diep 39,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Ger en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

118,11 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken