Op maat gemaakte kledingkast van MDF en multiplex, door Rens

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Rens

Rens

NL

Gemiddeld

1 minuut

Mooie kledingkast van multiplex en mdf op maat gemaakt. Rens ging voor een maatwerk oplossing omdat zijn kamer een schuin dak bevatte. Door voor op maat gezaagd materiaal te kiezen kon hij zijn kledingkast gemakkelijk realiseren. Voor de wanden heeft Rens multiplex gekozen, een sterk materiaal dat zich gemakkelijk laat monteren. Een slimme keuze wanneer er het een en ander qua gewicht op komt. De achterkant is afgewerkt met 6 mm MDF panelen. Handig zodat je kleding niet kapot gaat door de mogelijk ruwe muur erachter. 

Omschrijving van Rens

Ik heb een kledingkast gemaakt van multiplex. En een MDF achterwand. Later komen hier nog planken en roedes in. Ik heb expres voor gegrond multiplex gekozen, dat scheelde weer verven.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Eerst heb ik zelf een tekening gemaakt en daarmee de zaaglijst opgemaakt. Toen ik de maten wist heb ik alles besteld via deze website.  Na dat het binnen stond ben ik direct begonnen met aftekenen en voorbereiden. Zoals domino's en sleuven frezen. Daarna heb ik de kast in elkaar gezet en moet het nog afgewerkt worden. 

Afmetingen van mijn DIY project

300,0 cm breed bij 245,0 cm hoog bij 65,0 cm diep

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Rens en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

1198,92 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken