Trap dicht gemaakt met MDF gegrond, door Pascal

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Pascal

Pascal

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Zowel de beneden als de trap op de eerste verdieping dicht gemaakt voor een chiquere uitstraling, aangezien lichtinval geen toevoeging had. Daarnaast was het wenselijk om trap veiliger te maken voor huisdieren.

DIY trap dicht maken met plaatmateriaal

De bestelde planken per treden ingekort met een afkortzaag, aangezien dit eenvoudiger was dan iedere plank op voorhand te meten. Iedere plank is bevestigd met 4 spaanplaatschroeven 6x80, de gaten zijn voorgeboord en verzonken. De schroeven en de gaten in de trap afgesmeerd met houtvuller. Alle treden geschuurd en gevulde gaten vlak gemaakt. Alle naden van de trap zijn afgekit, zowel de voor als achterzijde. Ter afwerking is de trap driemaal in de lak gezet.

De afmetingen van het project

Breedte: 240,0
Diepte: 130,0
Hoogte: 300,0

* Per trap

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Pascal en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

265,83 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken