Een zoldertrap dicht maken met MDF gegrond panelen op maat, door Jean Paul

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Jean Paul

Jean Paul

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving van Jean Paul

Vanwege de tocht beneden heb ik met behulp van deze online zagerij de zoldertrap dichtgemaakt. Ik heb hiervoor de filmpjes bekeken die op de website staan en alle tredes opgemeten. Zo kreeg ik voor een scherpe prijs alle tredes al op maat thuisbezorgd voor een prikkie! Ook de lijm heb ik bij hen besteld waarmee de tredes gelijmd moeten worden. Het is een mooie klus om in een middagje te klaren! Een aanrader voor iedereen om het zelf te proberen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Alle tredes heb ik opgemeten en deze heb ik 1 voor 1 kunnen bestellen via de hout bestel configurator. Wat fijn hiervan is dat je bij iedere trede een korte beschrijving kan meegeven die ze op de planken zetten. Hier en daar moest ik nog een mm afgeschuurd worden om hem perfect op maat te krijgen omdat ik dit te ruim had ingemeten. Met goede houtlijm en wat spijkers heb ik alle tredes vastgemaakt om het geheel vervolgens af te kitten. De trap hoeft alleen nog maar een likje verf te hebben nu. Super blij met het eindresultaat

Afmetingen van mijn DIY project

Een trap van 15 tredes die ik heb moeten vullen.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jean Paul en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

124,44 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken